Zakončení úspěšné sezóny

Tisková informace Barum Rally teamu, Plzeň, 5.12.2002
V závěru rallye sezóny se již tradičně scházejí vybrané posádky na Pražském rallysprintu, který pořádá Petr Mihule vždy první prosincovou sobotu. Nebude tomu jinak ani letos. Tradičně se tohoto klání zúčastní též posádka z Plzně Václav Pech jun. – Petr Uhel, která zde pojede s focusem ve žlutomodrých barvách Barum Rally teamu.

"Já svůj start na Pražském rallysprintu beru jako zakončení sezóny, která pro nás byla letos obzvláště úspěšná. Chtěli bychom pojmout náš start v Praze jako takovou oslavnou jízdu, kterou bychom především potěšili fanoušky, kteří nám celý rok fandili a drželi palce. Budeme mít možnost předvést náš závodní speciál před lidmi, kteří nám pomohli dosáhnout na mety nejvyšší, řada firem, které nás sponzorsky podporovali během roku, sídlí právě v Praze," řekl ke startu na sprintu Václav Pech jun.

Řada posádek využívá Pražského sprintu a nabízí zástupcům sponzorů či jiným osobnostem možnost zakusit pocity spolujezdce. „My jsme tuto možnost využili v předchozích letech, letos mě bude navigovat Petr Uhel,“ řekl ještě Václav Pech jun. a dodává, „my jedeme vlastně do Prahy obhajovat loňské vítězství. Ale jak jsem již řekl na Pražském rallysprintu jde spíše o dobrý pocit z jízdy a prezentaci teamu, než o výsledek.“

Jaroslav Štauber
www.RallyeJournal.cz