Václav Pech jun. bude startovat na Barum rallye

Tisková informace Václava Pecha jun., Plzeň, 22.8.2011

Již tento pátek odstartuje nejslavnější česká soutěž Barum rallye s centrem ve Zlíně, která je také zařazena do Mistrovství Evropy a šampionátu IRC.



Startovní listina je plná zvučných jmen světové a evropské rallye scény, nebude chybět ani tovární team Škoda a samozřejmě kompletní česká špička. Se svým Mitsubishi je připravena i posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel, kteří mají jediný cíl, získat co nejvíce bodů a pokusit se propracovat na medailové pozice v mezinárodním mistrovství ČR.

„Na autě jsme hodně pracovali, po přestavění do specifikace R4, se kterou doposud neměl nikdo na světě žádnou zkušenost a dokonce ani firma Rallyart, která tento kit vyrábí. Za to jsme na Rallye Bohemia zaplatili hořkým odstoupením. Museli jsme proto vyzkoušet v praxi spoustu variant nastavení, jak na suchu, tak na mokru a zjistit nové výhody celé přestavby a to vše vyzkoušet na Rallyesprintu Pačejov. Teď už jsem s vozem spokojen a funguje podle mých představ,“ říká Václav Pech jun. a dodává „Barum rallye je se svojí obtížností a atmosférou jedinečnou soutěží. Především pak úvodní superspeciální rychlostka v nočních ulicích Zlína, kde je celá trať obležena desetitisíci skandujících lidí. Pro jezdce je to nezapomenutelný zážitek.“

Barum rallye odstartuje v pátek 26.08. v 17,00 hodin slavnostním startem na zlínském náměstí a posádky čeká během tří dnů celkem 620 km. První vůz projede cílovou rampou v neděli 28.08. v 15 hodin v tradičně pod velkým kinem.

EuroOil Cepro Mitsubishi Terbo Castrol DiAndreaLupo Allianz